Ahmet Yaşar

1968 Yılında Sakarya’da doğdu, Ankara’lı, Ankara Atatürk Lisesi ve Gazi Üniversitesi Uluslararası İktisat Bölümü mezunu. Öğrencilik yıllarında muhabirlik, gazete temsilciliği ve yerel gazete yayımcılığı ile iş hayatına başladı, “Hürsöz” ve “Semt Gazetesi” gazetelerini yayımladı, eş zamanlı olarak 1989 yılında üniversite öğrencisiyken Merkez Sigorta Acenteliği ile girdiği sigorta sektöründe, 1993 -2003 yılları arasında Adana’da Merkez Sigorta ve Ankara ‘da Universal Sigorta ile EGS Sigorta Bölge Müdürlüğü , 2003 -2013 yılları arasında HDI Sigorta’da İcra Kurulu üyesi ve Genel Müdür Yarımcısı , 2013 – 2018 yıllarında Sigortayeri Kurucu Genel Müdürlüğü , Team Brokerlik Genel Müdürlüğü, Quick Sigorta Yönetim Kurulu Baş Danışmanlığı yaptı. 2018 yılında kurucu kadrosunda yer aldığı Quick Sigorta’nın Genel Müdürü olarak atandı. Hayat Dışı tüm branşlarda 30 yıllık Sigortacılık deneyimine ulaştı. Profesyonel iş hayatıyla birlikte, sivil toplum ve mesleki dayanışma faaliyetlerini eş zamanlı sürdürdü, sektörün tüm branş ve alanlarında her türlü pozisyonda sorumluluk aldı. Gayrisafi Milli Hasılada “sigortacılık payını” büyütecek projelere odaklandı.
• SİGORTA TATBİKATÇILARI DERNEĞİ Yönetim Kurulu Üyesi
• GESİD ANKARA Yönetim Kurulu Başkanı